Hoe gaat het met Dick en Esther Meussen

woensdag 10 februari 2021 21:41 Dalfsen, Hoe is het met, Laatste nieuws Uitgelicht Willy

Laatste update: donderdag 11 februari 2021 08:10

DALFSEN – Iedere Dalfsenaar weet van de plannen van Dick (Dalfsenaar) en Ester Meussen. Onlangs hebben ze hun prachtige bedrijf aan de Vecht van de hand gedaan, om een geheel nieuwe uitdaging te gaan beginnen.

En met deze uitdaging hebben ze inmiddels een start gemaakt. Ze zijn klaar met ” het schommelen ” en nu start het avontuur. Hoe en waar en wanneer dat gaan ze u zelf vertellen, minimaal 1 keer per maand, maar als er iets bijzonders te melden is, trekken ze vaker aan de bel. Dus heel Dalfsen kan ze blijven volgen tot ze geland zijn bij hun eindbestemming, waar we dan digitaal een rondleiding zullen gaan krijgen. Maar dat neemt nog even tijd in beslag. Dalfsennet geeft ze alle ruimte! Wurum nie?