Ontdek de Oostenrijkse Alpen

Actieve vakantie Oostenrijk

De Oostenrijkse Alpen ontdekken terwijl u kunt genieten van een reeks aan activiteiten in de omgeving. Variërend van mountainbiken, wandelen en skiën in de winter, in Rauris is er het hele jaar wel iets te beleven. Tijdens een actieve vakantie in Oostenrijk kunt u met het hele gezin genieten van de vrijheid met schilderachtige landschappen, uitgestrekte pistes en kindvriendelijke activiteiten. Verblijven doet u natuurlijk bij Bergmoment in Rauris! Wij hebben ruime en comfortabele appartementen, geschikt voor groepen tot 14 personen en kleine gezinnen.

Wandelvakantie Oostenrijk

In het Salzburgerland zijn er vele wandelmogelijkheden beschikbaar. Deze variëren van ontspannen, gemakkelijke wandeltochten tot uitdagende klimmen met de mooiste uitzichten. Als u op vakantie bent in de omgeving van Rauris kunt u het beste gaan wandelen om de landschappen te bekijken. Bekende wandelingen in Rauris zijn de Rauriser Urwald trail en de wandeling naar de top van de Hoher Sonnblick.

Andere (populaire) routes in het Salzburgerland en in de buurt van Rauris zijn:

Een actieve vakantie in Oostenrijk met de NationalPark SommerCard

De NationalPark SommerCard komt goed van pas in de zomer, want hiermee kunt u met het hele gezin profiteren van een reeks extra activiteiten in de omgeving van Rauris (NationalPark Hohe Tauern). De kaart geldt van 1 mei t/m 31 oktober en ook Bergmoment Rauris is een van de aangesloten accommodaties! De (digitale) kaart is inbegrepen bij de prijs van uw verblijf en is geldig vanaf de dag dat u arriveert in Rauris, tot de dag dat u weer terugkeert naar huis.

Wat is inbegrepen bij de Nationalpark SommerCard?

Bij de kaart zijn maar liefst 60 verschillende attracties inbegrepen, waarmee u ook gratis toegang krijgt tot het plaatselijke openbaar vervoer. De attracties variëren van bezienswaardigheden in de prachtige natuur, als sport- en recreatiefaciliteiten, bergbanen, musea en tentoonstellingen.

Als u een verblijf boekt bij Bergmoment in Rauris is deze kaart inbegrepen bij de boeking, de SommerCard kan helaas niet apart worden gekocht. En let op: elke dag kunt u genieten van één van de inbegrepen attracties.

  • Wandelen
  • NationalPark WinterCard
  • Hohe Tauern

Een actieve winter met de NationalPark Wintercard

Waar u in de zomer gebruik kunt maken van de NationalPark SommerCard, kunt u in ons familie skigebied in Oostenrijk in de winter profiteren van de voordelen van de NationalPark WinterCard! Het idee van de kaart is hetzelfde, alleen is deze kaart geldig gedurende de winterperiode (1 december t/m 15 april). Als u een verblijf boekt in deze periode bij Bergmoment Rauris, is de kaart voor het hele gezin inbegrepen bij de boeking. Deze ontvangt u dan ook op de dag dat u arriveert bij onze accommodatie in Oostenrijk. Bij de kaart ontvangt u ook een folder met een beschrijving van alle attracties en bezienswaardigheden.

Wat is inbegrepen bij de Nationalpark WinterCard?

Bij de NationalPark WinterCard zijn maar liefst 40 bonuspartners aangesloten, zoals lokale winkels en restaurants. Profiteer bijvoorbeeld van kortingen bij:

  • Activiteiten in de sneeuw (rodelbaan, wandeling met gids, skiën)
  • Sport en entertainment (Escape room, panoramaboogschieten, fitness, zwemmen, tennis etc.)
  • Verschillende musea
  • Een romantische tocht met de paardenkoets
  • Langlaufen in de natuur

En nog veel meer!

Een actieve vakantie in Oostenrijk boeken

Bij Bergmoment in Rauris kunnen we u nog veel meer vertellen over de leukste activiteiten, attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Mocht u op zoek zijn naar een actieve vakantie in Oostenrijk met het hele gezin, bekijk dan onze beschikbare appartementen. Als u op onderstaande link klikt, ziet u onze beschikbare appartementen met bijbehorende prijzen.