Een kindvriendelijke vakantie in Rauris

Kindvriendelijk skigebied Oostenrijk

Winterliefhebbers op zoek naar een kindvriendelijk skigebied Oostenrijk opgelet! Het skigebied in Rauris is zeer geschikt voor beginners en families, ideaal voor een kindvriendelijke wintersport in Oostenrijk. Het gebied beschikt over een aantal speelterreinen, eenvoudige afdalingen en genoeg kinderskischolen.

Skigebied Rauris

Het Rauriserdal beschikt over één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Zowel voor beginners of professionals zijn er genoeg pistes in het bekende familieskigebied Rauriser Hochalm. Bekijk hier een video om een impressie te krijgen van het kleine skigebied in Oostenrijk.

De SuperSkiCard

Bij aanschaf van een skipas voor het skigebied in Rauris heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een SuperSkiCard. Hiermee krijgt u niet alleen toegang tot de skipistes in Rauris, maar ook tot de nabijgelegen skigebieden. Bovendien stopt de skibus op slechts één minuut loopafstand vanaf Bergmoment, handig toch?

Maak gebruik van de SuperSkiCard Premium Familie bonus

Voor gezinnen met meer dan 2 kinderen: wanneer twee oudere kinderen (geboren in 2005 of later) seizoenspassen aanschaffen, krijgen alle volgende kinderen (geboren in 2005 of later) gratis seizoenspassen. Validatie door de belastingautoriteiten van de gezinstoeslag is vereist.

Kijk voor de prijzen en voorwaarden op de website van Rauriser Hochalmbahnen.

Wilt u ook graag andere skigebieden bezoeken in de buurt van Rauris? Op 30 minuten afstand kunt u de volgende skigebieden vinden:

  • Zell am See/Kaprun (een gletsjer)
  • Dienten am Hochkönig
  • Bad Hofgastein (een onderdeel van skigebied Amadé)
  • Familienfreundliches Skigebiet in Österreich
  • Familienfreundliches Skigebiet in Österreich
  • Familienfreundliches Skigebiet in Österreich

Skischolen in kindvriendelijk skigebied Oostenrijk

In Rauris zijn twee kinderskischolen met eigen Kinderlanden en een lunch voor de kinderen. De kinderen kunnen oefenen met skiën in het dal bij de Hochalmbahn en natuurlijk kan een bezoekje aan de funslope niet ontbreken!

skischool Maier (en skiverhuur) bestaat al meer dan 60 jaar en door de combinatie van hoogopgeleide ski- en snowboardleraren met jarenlange ervaring zijn de lessen optimaal voor de kinderen. Zij worden op basis van vaardigheden en leeftijd ingedeeld in de juiste groep en hier wordt rekening gehouden met vrienden en familieleden van de kinderen.

Bij skischool Adventure vinden ze geduld en vreugde in de omgang met kinderen ècht belangrijk. Zij zorgen ervoor dat kinderen veel plezier hebben en genieten in de sneeuw. Zelfs de allerkleinste kinderen kunnen begeleid worden met de eerste lessen. Bij het dalstation van de Hochalmbahn in Rauris bevindt zich een speciaal gebied voor kinderen, voorzien van een kleine babylift en een lopende band.

De jongste nieuwelingen mogen bij Adventure Rauris een hele dag uitproberen of ze de les kunnen bijhouden, voordat ze een dagdeel van u gescheiden zullen zijn en er een volledige weekcursus geboekt wordt.

Een kindvriendelijke vakantie in familiehotel Bergmoment

Ons familiehotel in Rauris is de plek voor een sfeervolle, actieve vakantie in Oostenrijk.

Wilt u ook genieten van een vakantie op deze idyllische locatie? Reserveer dan nu een vakantieappartement bij Bergmoment Rauris en ontdek of uw appartement naar keuze beschikbaar is voor uw datum naar keuze.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact met ons opnemen? Stuur ons dan een bericht!

Alvast een indruk krijgen van de sfeer, faciliteiten en activiteiten in en rondom Bergmoment?

Neem dan een kijkje op onze social media!