Rauris: een zomers paradijs

Zomervakantie Oostenrijk appartement huren?

Op zoek naar een ruim appartement voor uw zomervakantie Oostenrijk? Bij Bergmoment in Rauris keuze uit luxe appartementen, met een prachtige ligging tussen hooggebergtes.

– Appartementen voor 2 tot 14 personen
– Privé zwembad (zomer) en sauna
– Gratis Sommercard

Vakantie Rauris

Zomervakantie Oostenrijk

Dit jaar op zomervakantie naar Oostenrijk? Oostenrijk is een enorm populair vakantieland voor een zomervakantie. Met prachtige landschappen, vele zomeractiviteiten én een indrukwekkende cultuur kan het ook niet anders. Bewandel een hooggebergte en schiet te mooiste vakantiefoto’s.

Luxe appartementen voor een heerlijk zomers verblijf

Voor uw zomervakantie Oostenrijk zijn diverse appartementen beschikbaar. In een luxe appartementencomplex, Bergmoment, zijn diverse appartementen te huur. Van appartementen voor 2 personen tot appartementen voor 14 personen, bij Bergmoment vindt u ongetwijfeld een appartement naar wens. Deze appartementen zijn, door de enorme ruimte waarover ze beschikken, net een woonhuis.

Geniet van een heerlijk verblijf in een van onze appartementen in Oostenrijk en ervaar zelf hoe comfortabel en ruim onze appartementen zijn. Zien we u deze zomer in Oostenrijk?

Gratis Sommercard bij boeking

In de zomervakantie naar Oostenrijk? Bij een boeking bij Bergmoment krijgt u er een gratis Sommercard bij. Met deze kaart kunt u verschillende vrijetijds- en sportactiviteiten ondernemen, bergbanen gebruiken en gratis gebruikmaken van het lokale openbaar vervoer. Daarnaast bevat het een dagkaart voor de Großglockner Höhenweg Gerloser Höhenweg.

Leukste activiteiten tijdens uw zomervakantie in Oostenrijk

Zomervakantie Oostenrijk komt steeds dichterbij. En om zo voorbereid mogelijk op zomervakantie te gaan, hebben wij alvast tips in de omgeving voor u verzameld. Van leuke natuurmeertjes tot wandelroutes, wij vertellen u graag de leukste activiteiten om te doen tijdens uw zomervakantie Oostenrijk.

  1. Wandelen: Rauris heeft een prachtig landschap en er zijn tal van wandelpaden om van te genieten. Er zijn verschillende niveaus van moeilijkheid, dus er is voor elk wat wils. Een populaire wandeling is de Rauriser Urwald, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de bergen.
  2. Fietsen: Rauris heeft ook veel fietspaden en mountainbikeroutes. U kunt een fiets huren en zelfstandig de omgeving verkennen of zich aansluiten bij een georganiseerde tour.
  3. Zwemmen: Op warme zomerdagen kunt u verkoeling zoeken in de Rauriser Sonnblickbad, een buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een zwemmeer in het nabijgelegen dorp Zell am See.
  4. Rafting: De Raurisertal-rivier biedt geweldige mogelijkheden voor rafting, een geweldige activiteit voor avonturiers.