Dick en Esther begroeten u graag in Rauris

Naar een hotel in Oostenrijk van Nederlandse eigenaar?

Altijd fijn, op vakantie gaan naar Oostenrijk en een stukje Nederland meenemen. Makkelijk in contact komen over uw vakantie, wat er te doen is in de omgeving, mooie wandel- en fietsroutes, de skigebieden. Naar een hotel in Oostenrijk van een Nederlandse eigenaar is handig en fijn.

Bergmoment in Rauris is zo een hotel in Oostenrijk van een Nederlandse Eigenaar. Dick en Esther heten u van harte welkom in het prachtige Rauris. Tot snel!

Appartement Oostenrijk Nederlandse eigenaar

Over Bergmoment: een hotel met Nederlandse eigenaren

In het prachtige Rauris heten wij, Dick en Esther Meussen, u van harte welkom om van het landschap, de gezellige sfeer en de luxe faciliteiten in het hotel te genieten. Wij vinden het leven in de bergen zo mooi en leuk, dat we in 2021 een hotel in Oostenrijk hebben geopend: Bergmoment.

Luxe faciliteiten in het hotel (zwembad en sauna)

Beleving, luxe en comfort staat centraal, dat vindt u ook terug in de appartementen en het hotel. Met o.a. een privé zwembad (alleen in de zomer), een grote tuin met loungeplekken, speeltuin en -ruimte voor kinderen, voetbalveld, sauna en infrarood, bieden wij u een fijne vakantiebeleving. Bekijk alle faciliteiten

Faciliteiten en voorzieningen voor wintersport

Bergmoment ligt in de bergen van Rauris en heeft daardoor een perfecte locatie om Skigebied Rauris te ontdekken. Dat is wat wij ook zeker aanraden.
Na een dag skiën zijn de skischoenen nat geworden. In ons hotel in Rauris hebben wij daarom een verwarmde ski- en schoenenruimte gemaakt zodat u altijd uw spullen kan laten drogen.

Zien we u dit jaar bij Bergmoment, het luxe hotel in Oostenrijk van Nederlandse eigenaar?

Luxe 2-14 persoons appartementen

In het hotel in Oostenrijk van Nederlandse eigenaar vindt u 8 luxe appartementen. Deze appartementen, die variëren van 2 tot 14 persoons uitvoeringen, hebben alle voorzieningen voor een fijn, luxe en comfortabel verblijf tijdens uw wandel-, zomer-, herfst- of wintersportvakantie.

Voorzieningen die altijd aanwezig zijn:

Wifi, flatscreen TV, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak en Nespresso koffiemachine, houtkachel

Met hoeveel personen gaat u op vakantie naar Oostenrijk? Bekijk en ontdek hieronder onze appartementen.