Appartement Oostenrijk wintersport

Het is gaan sneeuwen in het Raurisertal! Het uitzicht vanuit de appartementen is echt prachtig. Eindelijk is het nieuwe winterseizoen van start gegaan, wij hebben er zin. Zien we u ook in het Raurisertal, bijvoorbeeld tijdens Kerst? Het is hier dan echt gezellig!

De feestdagen vieren in Rauris

Kerst, dan denken we allemaal toch allemaal aan sneeuw, met elkaar zijn en volop plezier hebben? Wat dacht u van Kerst vieren in het Rauris, bij Bergmoment. We hebben nog appartementen beschikbaar voor gezelschappen van 2 tot 14 personen, dus nodig je familie en vrienden uit voor een onvergetelijke kerstervaring.

Voorzieningen voor een topvakantie!

In onze luxe appartementen vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt om van uw vakantie te genieten, waaronder een ontspannende sauna en een verwarmde ski- en schoenruimte om alles te laten drogen.

Activiteiten in de winter

Van wandelen tot skiën, Rauris staat bekend om de vele activiteiten die er te doen zijn. We hebben de beste tips voor u op een rijtje gezet.

🚶‍♀️ Ga lekker wandelen 🚶‍♂️

Het Raurisertal biedt enkele van de meest adembenemende wandelroutes in Oostenrijk. Trek uw warme kleding aan en verken de prachtige natuur. Probeer eens de wandelroute langs de Rauris-rivier voor een ontspannende wandeling.

⛷️ Ga skiën in het Rauris Skigebied ⛷️

Het Rauris Skigebied staat bekend om zijn prachtige pistes voor de beginnende skiër en gezinnen. Het skigebied telt zo’n 32 km aan skipistes: 15 blauw, 12 rood, 5 zwart.

Tip: ga naar de top van het skigebied. Op 2175 meter heeft u een prachtig uitzicht op de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner

🎿 Ga langlaufen 🎿

Voor de liefhebbers van langlaufen is er een schitterende route die u door de bossen van Rauris leidt. De langlaufloipe bij de Bodenhaus is een geweldige plek voor een middagje langlaufen.

Het Raurisertal is de ideale plek om Kerst te vieren en te genieten van de winterse activiteiten. Boek vandaag nog uw verblijf bij Bergmoment en laat u betoveren door de magie van Kerst in de bergen!

Wintervakantie Oostenrijk boeken